Jajka przekroić na połówki. Pozbawić je żółtek i odłożyć na bok. Żółtka przełożyć do blendera, dodać pozostałe składniki, przyprawić i zmiksować na jednolitą masę. Spróbować i w razie potrzeby doprawić. Gotową masę przełożyć do rękawa cukierniczego i wyciskać do połówek jajek. Udekorować listkami kolendry i płatkami chilli. Od razu podawać. […]
Jajka ugotować na twardo. Ostudzić i obrać ze skorupek. W dużym słoiku wymieszać dokładnie składniki marynaty i włożyć do niej jajka. Słoik zakręcić i włożyć do lodówki na 12 -godzin do 3 dni. Im dłużej jajka będą w marynacie, tym intensywniejszy kolor jajek otrzymamy. Po tym czasie wyjąć jajka z marynaty, umyć i przekroić na […]
Ciasto francuskie rozwinąć i pokroić na 10 równych prostokątów. Każdy prostokąt posmarować musztardą francuską. Białe kiełbasy przekroić w poprzek na pół. Połówki kiełbasek zawinąć w kawałki ciasta, zlepiając brzegi. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować jajkiem rozmieszanym z odrobiną wody. Posypać sezamem, czarnuszką i kminkiem. Piec około 30 minut w temperaturze 200 stopni. […]
Materiały zawarte w katalogu dotyczą napojów alkoholowych i są skierowane wyłącznie do osób, które ukończyły 18 lat.
Potwierdzam swoją pełnoletność oraz wyrażam zgodę na przeglądanie i zapoznawanie się z informacjami handlowymi związanymi z alkoholem.
Cenimy państwa prywatność
Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności.
Więcej.